KOUPELNY
NA KLÍČ

Již od 60.000 Kč

VÍCE INFORMACÍ

KOMPLETNÍ
REKONSTRUKCE

RODINNÉ A PANELOVÉ DOMY

VÍCE INFORMACÍ

REKONSTRUKCE
BYTOVÉHO JÁDRA

BYDLETE MODERNĚ

VÍCE INFORMACÍ

O NÁS

Jsme stavební firma, která se již od roku 2008 zabývá a baví tím, že Vám plní sny o krásném bydlení.

Zkušenosti a odbornost

Za tu dobu jsme při rekonstrukcích bytů došli k dokonalosti. Jsme tým, který svou práci bere velmi osobně, a jsme rádi, že se Vám naše práce líbí. Naši řemeslníci jsou špička ve svém oboru. Od obkladačů, elektrikářů, podlahářů, sádrokartonářů přes instalatéry a montážníky nábytku. Naši řemeslníci se vždy těší, když je před ně postaven nějaký netradiční úkol, který vyžaduje zapojení nejen rukou, ale i jejich invence.

ÚSPĚCH DĚLAJÍ LIDÉ

Naši řemeslníci nejsou skupina jednotlivců, kteří si vše se zákazníkem dojednávají sami. Právě naopak, řemeslníci jsou velmi pečlivě organizováni našimi vedoucími a kontrolními pracovníky. Kontrola jejich činnosti je vykonávaná denně a tudíž máme vždy velmi dobrý přehled o stavu rozpracovanosti jednotlivých zakázek. Naši technici, díky mnohaletým zkušenostem, dokáží velmi fundovaně poradit s jakýmkoli nápadem při rekonstrukci Vašeho bytu.

Team Member

PÁR SLOV MAJITELE

Již od samotného začátku podnikání si zakládáme na kvalitně odvedené práci. Spokojenost klientů je u nás vždy na prvním místě a veškeré požadavky se snažíme splnit do naprosté spokojenosti. Nikdy od nás neuslyšíte, že něco nejde. I velmi netradiční nápady bereme jako výzvu a ne jako problém. Jsme schopni realizovat Vaše sny a nápady a jsme na to velmi pyšní. S námi nemáte problém s rekonstrukcí, s námi prostě rekonstruujete!

Jaroslav Vlach, JV SERVIS.eu

HISTORIE JV-SERVIS VLACH

  • ROK 1998

    Začátek podnikání jako OSVČ

    Na samém počátku podnikání jsem působil v Kolíně a Kutné Hoře. Už tehdy bylo cílem poskytovat zákazníkům ty nejkvalitnější služby v oblasti stavebních prací.

  • ROK 2008

    rozšíření působnosti podnikání

    Uvedený rok byl mezníkem našeho podnikání. Rozrostl se nám tým pracovníků, nabídka poskytovaných služeb a působnost podnikání jsme rozšířili na celé Střední Čechy a Prahu.

  • ROK 2016

    založení společnosti JV-SERVIS VLACH S.R.O

    Společnost se nám rozrostla a tak bylo zapotřebí zvolit novou formu podnikání. Byla tedy založena společnost s obchodním názvem JV-SERVIS Vlach s.r.o.

Proč rekonstrukce s námi

Rozhodně nejsme nejlevnější firma v Kolíně, Kutné Hoře či v Praze to určitě ne, ani to není naše krédo, protože kvalita, která se nezaplatí, není až tak kvalitní (určité věci ve Vietnamské tržnici raději nenakupujete….) a pokud chcete kvalitně provedenou práci při rekonstrukci bytu, rekonstrukci domu i při rekonstrukci bytového jádra držet na určité úrovni, používat materiály, které zaručí opravdu dlouhou životnost zrekonstruovaných bytů a domů vyzděných bytových jader, (předpokládáme min. 20 – 25 let), je nutné dodržovat určité zásady, které naši práci sice mírně prodražují, ale z dlouhodobého hlediska jsou vlastně tyto peníze navíc „zanedbatelné“.

01

Nové technologie

neustále sledujeme kvalitu postupů a technologií při rekonstrukci bytů, rekonstrukci bytových jader i při kompletní rekonstrukci koupelen a WC

02

STAVEBNÍ DOHLED

zajišťujeme stavební dohled nad stavbou, koordinujeme jednotlivé práce po celou dobu trvání rekonstrukce

03

řemeslníci

spolupracujeme s lidmi, kteří své profesi opravdu rozumějí a chtějí být přínosem pro samotnou rekonstrukci právě Vašeho bytu (právě Vaší koupelny, právě Vašeho bytového jádra), máme s nimi několikaleté zkušenosti

04

Zkušenosti s rekonstrukcí

nabízíme své dlouholeté zkušenosti s rekonstrukcemi bytů a interiérů, nabízíme komplexní řešení Vašeho bydlení, poradíme si se vším, co je v bytě třeba – od projektové dokumentace, statického posouzení stavby přes rekonstrukce bytového jádra, rekonstrukce koupelny a WC

05

Projektové dokumentace

zajišťujeme vypracování projektové dokumentace stavby, včetně statického posouzení a dbáme na to, aby nebyly překročeny limity, které udává. Dále papírování kolem rekonstrukce bytu, rekonstrukce panelové koupelny. Vyřizujeme za naše zákazníky stavební povolení i potřebné revize po dokončení stavby.

06

Jsme tu pro Vás

pokaždé, když nám zavoláte, někdo kompetentní zvedne telefon – tato triviálnost, kterou očekáváte coby standard při tak rozsáhlé akci jako je rekonstrukce bytu, rekonstrukce bytového jádra nebo i rekonstrukce kuchyně, není bohužel u mnohých firem běžná.

PLÁNUJETE REKONSTRUKCI? PAK BY SE VÁM MOHLY HODIT NAŠE rady a tipy

KONTAKT

domluvte si nezávaznou bezplatnou konzultaci a my vám vypracujeme cenovou nabídku

PRÁCI PROVÁDÍME VE STŘEDNÍCH ČECHÁCH A V PRAZE

SÍDLO SPOLEČNOSTI

Družstevní 438, 28144 Zásmuky

POBOČKY VIZ. MAPA návštěva po tel. dohodě
FAKTURAČNÍ ÚDAJE

JV - SERVIS Vlach s.r.o.

Družstevní 438, 28144 Zásmuky

IČ: 05656478

  • DEK stavebniny Praha
  • Koupelny JIKA
  • Koupelny RAVAK
  • RAKO stavebniny
  • Dveře a zárubně SOLODOOR
  • Koupelny Ptáček
  • Stavebniny WEBER
  • MAPEI