KOUPELNY
NA KLÍČ

Již od 60.000 Kč

VÍCE INFORMACÍ

KOMPLETNÍ
REKONSTRUKCE

RODINNÉ A PANELOVÉ DOMY

VÍCE INFORMACÍ

REKONSTRUKCE
BYTOVÉHO JÁDRA

BYDLETE MODERNĚ

VÍCE INFORMACÍ

RADY A TIPY

O DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI SE S VÁMI PODĚLÍME

Pár slov pro zákazníky, kteří mají trochu problém zorientovat se v nabídce firem,nabízejících rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů a rekonstrukce koupelen.

JAK POSTUPOVAT PŘI REKONSTRUKCI

Přestože si s námi nyní tato doba hraje a člověk neví, jestli se do rekonstrukce bytového jádra, rekonstrukce bytu, rekonstrukce interiéru nebo jen rekonstrukce kuchyně vůbec pustit, dejte na svůj zdravý rozum – rekonstrukcí koupelny a WC nebo jen rekonstrukcí bytového jádra nebo naopak kompletní rekonstrukcí celého interiéru navyšujete hodnotu Vaší nemovitosti, je to sázka na něco, co Vám nikdo nikdy nevezme. Na druhou stranu je nutné stát nohama na zemi a nedoufat, že Vaši panelákovou koupelnu změníme zázrakem na wellnes studio s vířivou vanou o rozměru 5 x 5 metrů. Je třeba zaměřit se na vhodný výběr keramických obkladů, vany, umyvadla, baterií nebo i zrcadla a osvětlení. Tyto detaily, se kterými máme opravdu bohaté zkušenosti, změní Vaši původní tmavou kobku na příjemné, praktické a světlé místo. Navíc se zbavíte zvuků od sousedů, a co si budeme říkat, někdy to opravdu stojí za to…

Když se dnes zadívám na nabídku některých firem, které nabízejí stejné služby jako naše firma – rekonstrukci bytového jádra, rekonstrukci koupelny, rekonstrukci bytu, musím se trochu smát…a také mne to trochu děsí….

DOBA SE MĚNÍ, ODBORNOST TAKÉ

Před 17 lety, když jsme začínali, musela mít firma odpovídající živnostenský list, tudíž určité zkušenosti se stavbou a rekonstrukcí. Určité vzdělání a zkušenosti z předešlých staveb.

Dnes dělají bytová jádra malíři a natěrači, zkrachovalí zedníci, ukrajinští rádoby sádrokartonáři, kteří se jen naučili vyzdít koupelnu Ytongem a berou to jako dostatečné k tomu, aby takovou kompletní rekonstrukci, která zahrnuje opravdu technologicky náročný proces, provedli. Copak oni ji zvládnou vyzdít, to ano, ale jestli to odpovídá statickým požadavkům bytu, nebo statickým požadavkům celých panelových domů, to už nikdo neurčí. Nemluvím o kvalitě provedené rekonstrukce, o tom, jestli budete ještě někdy schopni provést revizi el.instalace, nebo doložit, zda došlo k provedení kontroly těsnosti vodoinstalace a kanalizace. Také je v dnešní době dobré, když je odpad z jádra zlikvidován na skládce, kam patří a ne u popelnic v sousedním sídlišti. I takové firmy tady máme.

JAK VYBRAT SPRVÁNÉHO PARTNERA PRO REKONSTRUKCI?

Při výběru partnera pro rekonstrukci musíte hledět na několik kritérií:

1) reference – toto je asi nejdůležitější – přesvědčte se u svých sousedů, kamarádů, přátel, kteří mají podobnou rekonstrukci bytového jádra, rekonstrukci bytu či renovaci bytu nebo rekonstrukci jen samotné kuchyně za sebou a dejte na svůj pocit. Našim budoucím zákazníkům nabízíme možnost nahlédnutí do již hotových zrekonstruovaných koupelen (nebo celých kompletních rekonstrukcí bytů a interiérů) – samozřejmě po odsouhlasení od našeho stávajícího zákazníka

2) komplexnost nabízených služeb a odpovídající podnikatelské oprávnění – pokud zjistíte, že firma nabízí provedení úprav plynovodu a vodoinstalace, elektrické instalace a má na to živnostenský list „zednictví“, nemůžete čekat, že práci provede kvalitně a za účasti jen jedné firmy. Firem se u Vás při rekonstrukci v takovém případě vystřídá hned několik - živnostníků, jednotlivců, kteří v případě reklamace (která se může během několika let vyskytnout) již nemusí být živnostníci a už vůbec nemusí mít nic společného s věcí jako je rekonstrukce bytového jádra nebo rekonstrukce bytu….Pak pochopíte, proč jste tenkrát ušetřili několik málo tisíc - abyste je v případě reklamace vynaložili na složité opravy. Pokud seženete firmu, která se do opravy po jiné firmě pustí. Je to velice nevděčná a pachtivá práce, do které se žádná z firem nežene. A když, brání se cenou….

My nabízíme kompletní řešení pro rekonstrukci Vašeho bydlení, pro rekonstrukci Vaší koupelny, pro kompletní rekonstrukci bytu, rekonstrukci kuchyně.

REKONSTRUKCE JE TŘEBA ZKONZULTOVAT S ARCHITEKTEM

Jak by měla vypadat podoba Vašeho nového bydlení?Celou rekonstrukci je třeba napřed zkonzultovat s architektem, jehož služby jsou našim zákazníkům plně k dispozici. Ten vymyslí řešení vašeho nového bydlení tak, aby se Vám příjemně a funkčně bydlelo i v tak malých prostorách, jaký nabízejí dnešní panelové domy, mnohdy však i domy činžovní. Je neuvěřitelné, co všechno jsou tito lidé schopni vymyslet a za naší asistence zrealizovat.

REKONSTRUKCE JE SKVĚLÁ INVESTICE DO BUDOUCNA

Jestliže máte to štěstí a bydlíte v domě se slušnými sousedy, Vaše chodba nepřipomíná smetiště, rozhodně se vyplatí investovat do rekonstrukce celého bytu. Navíc, právě v této době, kdy si nemovitosti drží svojí hodnotu, ba naopak jejich hodnota i stoupá, je tedy Váš byt nejvýhodnější investicí. Je to možnost jak si zajistit bydlení bez nepříjemností jako je hlučný soused nebo hmyzouni v koupelně za umakartem. Žijeme ve 21. století a naše bydlení by mělo odpovídat určitým standardům. Ty Vám zajistí rekonstrukce bytového jádra, rekonstrukce kuchyně i rekonstrukce celého bytu. A to hlavní, že díky rekonstrukci Vaše bydlení vzroste na ceně a na trhu nemovitostí. Rekonstrukcí zkrátka jenom získáte.

My jsme tady pro Vás, abychom Vám pomohli zorientovat se v široké nabídce, pomůžeme Vám ujasnit si, jak vlastně chcete bydlet, co je pro Vás opravdu důležité a co by se mohlo stát pouze zbytečným vyhazováním peněz. Přemýšlíme o své práci a známe a chápeme Vaše potřeby.

NEJČASTĚJŠÍ PŘÍKLAD U REKONSTRUKCE KOUPELNY

Spojené WC s koupelnou – ano či ne?

Jsme také lidé a také každé ráno odcházíme ze svých bytů společně s dětmi a víme, že spojovat WC a koupelnu v bytě pro 4 lidi, kde není možné mít 2 toalety, sice zajistí větší prostor koupelny, každé ráno se však změní v noční můru. Zvlášť, pokud jedním z obyvatelů bytu je 14-ti letá puberťačka….. Větší prostory koupelny je možné získat jednoduchou optickou fintou – vybírejte světlé barvy, koupelna obložená v odstínu černé a tmavohnědé místnost opticky zmenší. Místo velké vany použijte menší se sprchovou zástěnou – můžete v nich sedět, můžete se v nich sprchovat, a přesto nebudete mít na zemi díky zástěně potopu – získáte tak prostor navíc.

NEZAPOMEŇTE NA ÚŘADY

Než začneme s rekonstrukcí Vašeho bytu nebo Vaší koupelny, je třeba vědět, co všechno je nutné vyřídit a zda a proč potřebujete nějaká povolení. To co Vám připadá jako zbytečné papírování, které samozřejmě můžeme vyřídit za Vás, protože nás to baví, Vás nakonec může stát tisíce i desetitisíce na pokutách.Pokud třeba počítáte s vyzděním koupelny, je nutné mít vypracovaný posudek statika, protože může dojít k přílišnému zatížení stropů. Nejlepší je, když si všechny podklady připraví firma, která rekonstrukci provede. Ve Vašem případě to bude tedy naše firma….zařídíme vám i stavební povolení na úřadě…

Takovýchto rad, doporučení a postřehů pro Vás máme celou řadu. Je jen na vás zvolit firmu, která své práci rozumí…

Team Member

PÁR SLOV MAJITELE

Již od samotného začátku podnikání si zakládáme na kvalitně odvedené práci. Spokojenost klientů je u nás vždy na prvním místě a veškeré požadavky se snažíme splnit do naprosté spokojenosti. Nikdy od nás neuslyšíte, že něco nejde. I velmi netradiční nápady bereme jako výzvu a ne jako problém. Jsme schopni realizovat Vaše sny a nápady a jsme na to velmi pyšní. S námi nemáte problém s rekonstrukcí, s námi prostě rekonstruujete!

Jaroslav Vlach, JV SERVIS.eu

KONTAKT

domluvte si nezávaznou bezplatnou konzultaci a my vám vypracujeme cenovou nabídku

PRÁCI PROVÁDÍME VE STŘEDNÍCH ČECHÁCH A V PRAZE

SÍDLO SPOLEČNOSTI

Družstevní 438, 28144 Zásmuky

POBOČKY VIZ. MAPA návštěva po tel. dohodě
FAKTURAČNÍ ÚDAJE

JV - SERVIS Vlach s.r.o.

Družstevní 438, 28144 Zásmuky

IČ: 05656478

  • DEK stavebniny Praha
  • Koupelny JIKA
  • Koupelny RAVAK
  • RAKO stavebniny
  • Dveře a zárubně SOLODOOR
  • Koupelny Ptáček
  • Stavebniny WEBER
  • MAPEI